Ervaringen

IRMA:

Ik heb met jou de supermarkt safari gedaan en naast je kennis, betrokkenheid en enthousiasme vond ik het vooral heel prettig dat je niet oordeelt. Je geeft duidelijke uitleg en alternatieven die heel goed passen bij onze leefstijl.
(jouw alternatieven voor de nasi en bobotie zijn ook veel lekkerder)
Het was niet alleen heel leerzaam maar vooral ook erg leuk om op deze manier je boodschappen tegen het licht te houden. Wij gaan nog lang plezier hebben van de safari.

SANNE:

Samen met Judith ben ik op winkel-safari gegaan. Hoewel ik dacht toch best wel wat basics rondom voedsel te kennen, ben ik met veel extra kennis naar huis gegaan. Zo dacht ik, met het eten van bruinbrood al heel goed bezig te zijn, maar nu ik de etiketten van het brood kan lezen en weet waar ik op moet letten, kan ik een bewustere keuze maken. Het is prettig dat ik, met alle claims die winkels op hun producten zetten, nu zelf kan kijken wat goed voor me is en wat minder.

Judith legt het op een eenvoudige, laagdrempelige manier uit en stemt de safari op jou persoonlijk af: welke voedingsmiddelen spelen een rol in jouw eetpatroon. Ze helpt je met suggesties en alternatieven die gewoon haalbaar zijn en dus niet heel ingewikkeld.
Kortom, een echte aanrader!

MARLOES:

Ik heb samen met Judith Bosch een supermarktsafari gedaan. Ik wist niet dat er zoveel te leren viel over voedsel! Ze gaf me hele handige, praktische tips die ik meteen kon gebruiken. Judith is professioneel, denkt met je mee en weet precies aan te geven hoe je dingen anders kunt doen, zonder je het gevoel te geven dat je ‘fout’ zit. Ik eet nu gezonder en stiekem ook veel lekkerder. Judith, bedankt, jij maakt eten lekker en leuk!

MARLET:

Vele manieren zijn er om af te vallen.

Judith leert je om bewust om te gaan met eten, om gezond te eten en om een evenwicht te vinden

Deze manier werkt voor mij en ik denk dat het voor vele mensen kan werken.

Inmiddels ben ik al 11 kg kwijt.

HANNEKE EN JOHN:

Wij zijn met Judith op “supermarktsafari” geweest. Het was een leuke ervaring en het lezen van de etiketten in veel gevallen een eyeopener. Een leuke manier om je bewust te worden van wat je eigenlijk eet en vooral wilt eten.

Bedankt Judith!

LISON:

‘Judith heeft mij goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn eetpatroon op een fijne, positieve maar toch ook overtuigende manier. Dat helpt om de benodigde kilo’s structureel eraf te krijgen!’

 

Mijn vrouw is met Judith in contact gekomen in het park waar wij onze honden uitlaten.

Het gesprek kwam al gauw over gezond eten en afvallen. Zij vertelde toen dat zij voedingsconsulente was en dat je met het aanpassen van je eetpatroon al iets kan bereiken.

Aangezien ik voor mijn lengte 1.82 en gewicht eigenlijk 16 kilo te zwaar was, heb ik met haar een afspraak gemaakt. Via een app van het voedingscentrum moest ik bijhouden wat ik over een periode van twee weken allemaal eet en drink. Hierover wordt in het 2e consult gesproken. 

Judith geeft op een rustige begrijpelijke taal voedingsadviezen en leert je waar je op moet letten bij de aanschaf van voeding. Zij leert je bijvoorbeeld hoe je etiketten moet lezen. Bij haar hebben wij geleerd dat je met kruiden je eten smaak kan geven zonder daar zout aan toe te voegen. Ook heeft zij ons een aantal heerlijke recepten gegeven. Inmiddels 4 kilo lichter en verlaging van de cholesterol waardes kan ik eenieder aanraden contact met haar op te nemen.

Bedankt Judith.

GABRIELLE 48 JAAR:

Recent ben ik met gewichtsconsulent Judith Bosch op supermarkt-safari geweest.

Het doel was om mij meer inzicht te geven welke ‘verborgen’ en minder wenselijke ingrediënten en toevoegingen er in mijn vaste boodschappen zitten. Van tevoren had ik mijn vaste boodschappenlijstje aan Judith gegeven zodat zij die kon analyseren. Daarna zijn we ruim een uur door mijn supermarkt gaan lopen om de productinformatie van mijn boodschappen te lezen en daar eventueel een gezonder alternatief voor te zoeken.

Het is fijn te ontdekken dat ik eigenlijk al best gezond en goed bezig ben. Maar toch vond ik het heel confronterend in hoeveel zogenaamde gezonde producten er te veel zout, suiker en smaakversterkers zijn toegevoegd. Ik ben me nu nog bewuster geworden van de winst die ik kan halen uit voornamelijk zelf en vers koken. Het kost eigen niet eens veel extra tijd. Door een goed kruidenassortiment aan te schaffen, laat ik nu kant en klaar pakjes en potjes staan en mijn maaltijden smaken net zo lekker. Natuurlijk kies ik in mijn drukke leven met een baan en gezin soms nog weleens voor gemak en kant-en-klaar. Maar dan is het een bewuste keuze en bij hoge uitzondering.

Bedankt Judith voor de leuke en informatieve supermarkt-safari.

GERTRUDE:

Onlangs ben ik, na 2 uitgebreide consulten, met Judith de supermarkt ingegaan.

We beleefden een zgn. “supermarktsafari”. Wát een goed idee is dit.

In de praktijk pak je het goedkoopste pakje, de zak met het mooiste plaatje, het product met de meest vertrouwen gevende verpakking of gewoon datgene je altijd al gebruikt. Hoe goed is het, om even iets verder te kijken en te letten op de ingrediënten en dat bij je keuze te betrekken.

Ook de handige app “Kies ik gezond” op je telefoon wordt erbij betrokken.

Achteraf kreeg ik nog een samenvatting toegestuurd. Service van de zaak!

Dank voor je inzet Judith.

SANDRA:

“Met Judith op supermarkt safari geweest! Ik heb veel geleerd over allerlei producten en hoe je etiketten leest. Het fijne is dat ook wordt uitgelegd dat je heus niet alles altijd helemaal goed kunt doen, alle beetjes helpen. Ik had thuis veel succes met de volkorenspaghetti (in plaats van eiernoedels) bij de bami! Je merkt dat Judith veel kennis heeft over voeding.”